We doen het samen

We houden het eenvoudig

Ga je zelf je WTW unit van MoveAir installeren dan is dat over het algemeen geen probleem.
Enige technische kennis en wat klus vaardigheid is echter wel een vereiste. Hiervoor kun je eventueel ook een vriend of kennis om hulp vragen.

Het is wel raadzaam om een beetje onderstaande richtlijnen te volgen en de volgende telefoonnummers bij de hand te houden, voor het geval je er toch niet uit komt:
0031 45 5119100 (Telefoonnummer kantoor HTC Air Treatment Systems), 0031 6 53532186 (GSM Audrey Hoogendam) of 0031 6 10771014 (GSM Dick Hoogendam).

Eerst dien je te bepalen waar de unit moet worden geplaatst en waar de bediening moet komen. Boorwerkzaamheden (het is raadzaam om dit door een specialistisch bedrijf te laten uitvoeren) en eventuele kapwerkzaamheden moeten dan wel al klaar zijn.
De bediening heeft een 220 volt aansluiting nodig. Vanuit de bediening wordt de unit aangestuurd door een dunne 3 aderige 0,5² signaal kabel. Desgewenst prepareren wij alles voor je, kabels, koppelingen etc. Het geheel wordt dan hier getest en met ondersteunende foto’s naar je toe gestuurd.

Van de bediening zijn er 2 versies de in- en de opbouw.
De opbouw steek je eenvoudig in een stopcontact en de stuurdraad leid je naar de unit. Die stuurdraad maken we desgewenst hier geheel voor je klaar.
Heb je nog vragen? Bel ons dan gewoon.

Doe het zelf

Wilt u de producten in het echt bekijken?

Kom dan langs in onze showroom! Onder het genot van een kopje koffie leggen we u graag uit hoe de WTW-units werken en geven u deskundig advies over hoe u ze het beste kunt inzetten voor uw woning.

TOP