decentraal ventilatie systeem met warmteterugwinning Kennisbank

Kennisbank over decentrale Warmtewinning

Voordat u een decentraal ventilatie systeem met warmteterugwinning aanschaft, is het misschien toch prettig om te weten wat er onder motorkap gebeurt.

Als we een nieuwe auto kopen, kijken we ook naar de kleur de technische snufjes zoals navigatie en natuurlijk de motor. Die stemmen we dan ook af op onze behoefte en portemonnee.

Bij een ventilatie systeem dat de lucht regelt in de ruimte waar we een groot deel van onze tijd doorbrengen, is het dus ook belangrijk om te weten wat beter, goed of gewoon slecht is.

Bij een decentraal ventilatie systeem met warmteterugwinning is het belangrijkste gedeelte onzichtbaar. Het zit namelijk in de muur. Onder de motorkap dus. En juist dat gedeelte is het belangrijkste voor de werkelijke ventilatie, warmteterugwinning en geluiddemping.

In de muur zit de ventilator en het keramische element. We zullen maar zeggen het aantal cylinders en PK’s van je auto.  Die twee samen bepalen of uw ventilatiesysteem dat kan opleveren waar u behoefte aan heeft. Het is dan goed om te weten dat dit bij MoveAir allemaal perfect voor u wordt geregeld.

In onze kennisbank kunt u alle technogeneut vinden waarom die motor en het keramisch element zo belangrijk zijn. Datzelfde geldt ook voor de regeling en de geluiddemping. Gewoon wat echt belangrijk is voor een degelijk gebouw ventilatie systeem.

Het hele complexe verhaal van decentrale WTW van MoveAir, voor de techneuten onder ons.

TOP