Reviews

Heb je onlangs MoveAir producten gekocht? Graag horen we wat je van onze decentrale ventilatie units met warmteterugwinning en / of onze service vindt. Mocht je liever anoniem blijven, dan kun je ook bijvoorbeeld alleen jouw initialen invullen.

Plaats hieronder jouw review.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

waardering velden
Vul hier jouw naam in. Wil je liever anoniem blijven? Dan zijn jouw initialen ook voldoende.
Vul hier, indien van toepassing, jouw bedrijfsnaam in.
Een titel voor jouw review.
Schrijf hier over jouw ervaringen met MoveAir

Lees hieronder de reviews van onze tevreden klanten.

Blij met verse lucht, geen tocht en geen hinderlijke geluiden.

Als onderdeel van de verduurzaming van een 30 jaar oude woning waren we op zoek naar een oplossing voor ventilatie.

Het aanleggen van ventilatiekanalen in een bestaande woning is niet eenvoudig. We waren ook bang voor mogelijke geluidsoverlast en we wilden geen zichtbare ventilatiekanalen. Een oplossing met decentrale ventilatie met warmte terugwinning leek het meest geschikt. We kwamen bij Moveair omdat zij ook een oplossing voor ventilatie in een schuine kap bieden.
Na het bespreken van de tekening van het huis werd een bezoek gepland en een offerte gemaakt. Hoewel we het oorspronkelijk niet van plan waren, hebben we uiteindelijk i.v.m. de coronacrisis in eigen beheer, en grotendeels zelf de units geplaatst en de besturing geïnstalleerd. Naar onze mening is het, met uitzondering van het boren van de gaten van Ø 17 cm, door de gemiddelde klusser te klaren. Het meeste werk, maar niet moeilijk, is het leggen van de leidingen en de bedrading. Het systeem draait nu een aantal dagen en we zijn blij met de verse lucht, geen tocht, en het feit dat we geen hinderlijke geluiden horen. Goede ondersteuning bij de installatie door Dick.

Installatie en systeem werkt prima

De installatie ging prima! Het systeem werkt prima. Het meeste werk was nog de buitenkappen. Het is een mooi systeem en je voelt dat het werkt.

Vannacht hebben wij voor het eerst hier geslapen en je hoort er niks van. Ik heb de dubbele op 1 snoer aangesloten middels doorverbinden.

Dank!

Meer dan tevreden!

2 MoveAir Cellar besteld.
Ze werken perfect en voor iemand met 2 linker handen prima te installeren.
Bedrijf die de gaten in de muur boort ook super geregeld door jullie!
Ik ben meer dan tevreden!

Thijs Nieuwland

Zeer behulpzaam!

Bij het afwegen en kiezen van de juiste aanschaf veel informatie gekregen over het product en de installatie en vragen kunnen stellen. Wat erg fijn was.
Kortom prima service!

RH

Betrouwbare leverancier

Moveair is een heel betrouwbare leverancier gebleken. De ventilator-eenheden zijn door iedere klusser probleemloos te installeren mits de 17 cm gaten zijn geboord. Moveair is zeer communicatief en klantgericht ingesteld. Op vragen wordt per omgaande en adequaat gereageerd. Bij de verzending raakten de ventilatoren beschadigd door toedoen van de verzender. Moveair heeft direct gereageerd en nadat de kapotte ventilatoren zijn vervangen werkt het systeem zoals verwacht.

H.Z.

Ventilatie units

Zeer tevreden hoe ik door moveair ben geholpen. Perfecte communicatie en zeer klant vriendelijk.

Eric
Nvt

Perfect bedrijf

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde WTW installatie door MoveAir.
Vooraf goede uitleg van het systeem, perfecte levering en aftersales.

Sjef
Meens B&B

Tot nu toe zeer tevreden

Over de communicatie tot nu toe ben ik echt zeer tevreden. Ik heb het contact als zeer uitnodigend ervaren.
Het buitendeel op het dak is inmiddels met hulp van aardige vrienden gemonteerd. Het ziet er prima uit (al weet ik dat de kap 5 mm scheef zit. Ik had niet de moed de boel opnieuw te bevestigen, vooral ook niet, omdat simpelweg van op een afstand de kleine scheefte niet is te zien!).
Aan de binnenzijde moet de bediening nog gemonteerd worden. We pakken het rustig aan, werken stap voor stap en nemen de tijd voor het mooie weer. Als alles helemaal klaar is, zal ik opnieuw mijn ervaringen doorsturen, eventueel voorzien van foto’s. Dus Audrey, je hoort nog van me!

AG

Move air Top

Een geweldig ventilatiesysteem, constant frisse lucht, geen tocht.
Wij hebben een oud huis was eenvoudig te installeren.
Mooie afdekklep binnen ,wit en buiten hebben wij gekozen voor rvs afdekkleppen zijn netjes afgewerkt. TOP!!

M.v.S