Reviews

Lees hieronder de reviews van onze tevreden klanten. In verband met de privacy worden de reviews anoniem gepubliceerd.

Blij met verse lucht, geen tocht en geen hinderlijke geluiden.

Als onderdeel van de verduurzaming van een 30 jaar oude woning waren we op zoek naar een oplossing voor ventilatie.

Het aanleggen van ventilatiekanalen in een bestaande woning is niet eenvoudig. We waren ook bang voor mogelijke geluidsoverlast en we wilden geen zichtbare ventilatiekanalen. Een oplossing met decentrale ventilatie met warmte terugwinning leek het meest geschikt. We kwamen bij Moveair omdat zij ook een oplossing voor ventilatie in een schuine kap bieden.
Na het bespreken van de tekening van het huis werd een bezoek gepland en een offerte gemaakt. Hoewel we het oorspronkelijk niet van plan waren, hebben we uiteindelijk i.v.m. de coronacrisis in eigen beheer, en grotendeels zelf de units geplaatst en de besturing geïnstalleerd. Naar onze mening is het, met uitzondering van het boren van de gaten van Ø 17 cm, door de gemiddelde klusser te klaren. Het meeste werk, maar niet moeilijk, is het leggen van de leidingen en de bedrading. Het systeem draait nu een aantal dagen en we zijn blij met de verse lucht, geen tocht, en het feit dat we geen hinderlijke geluiden horen. Goede ondersteuning bij de installatie door Dick.

Installatie en systeem werkt prima

De installatie ging prima! Het systeem werkt prima. Het meeste werk was nog de buitenkappen. Het is een mooi systeem en je voelt dat het werkt.

Vannacht hebben wij voor het eerst hier geslapen en je hoort er niks van. Ik heb de dubbele op 1 snoer aangesloten middels doorverbinden.

Dank!

Wilt u ook een review toevoegen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen.

Required

Uw naam?
Indien van toepassing: uw bedrijfsnaam?
Heeft u een website die u wilt vermelden?
Een titel voor uw review
Hier kunt u schrijven over uw ervaringen met MoveAir